»  Pagina principala  »  Tutoriale »  Electric text efect

Electric text efect

Cream un document nou de 400x400 px ca marime, cu un background transparent. Umpleti-l cu negru si scrieti un text mare cu alb, eu am folosit fontul Impact la 72 pt marime.


Mergeti la Layer>rasterize>Type pe layer-ul cu textul pe el. Duplicati layer-ul cu text si faceti copia invizibila prin click pe ochiul din dreptul layer-ului.Acum click pe layer-ul cu text(primul) si mergeti la Layer>Merge Visible.

Mergeti la Edit>Transform>90 CW.Filter>Stylize>Wind cu method:wind si direction:from the right.Apasati Ctrl+F.Filter>Stylize>Wind dar de data asta direction este from the left.Apasati Ctrl+F.

Mergeti la Edit>Transform>90 CCW.Repetati filtrele anterioare numai ca de data asta nu apasati Ctrl+F.Filter>Distort>Ripple.Image>Adjustments>Hue/Saturation.


Ctrl+click pe layer-ul cu text invizibil, Select>Contract si setati 2 pixeli.Acum va duceti la Edit>Fill si umpleti selectia cu negru.Ati terminat!






Link-ul autorului:
bladedesign.xhost.ro/tut_soc.html


Articole asemanatoare
» Fulgi de Zapada cu Photoshop

Comentarii



   m3th0dman

Incearca-l si pe asta http://www.tutorialkit.com/tutorials/electric-text-21974.html mi se pare mai simplu si obtii acelasi rezultat.

PS: Casuta pentru introducerea codului de securitate nu prea se observa
23-Aug-2010 - 08:07


   Raducu

la ultimul pass nu ma lasa sa dau fill..de ce?
17-Feb-2011 - 13:29



Voteaza acest articol!
 



Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image

Andrei Dobra

Totul a inceput cu notepad si dreamweaver de acolo a fost doar un mic pas spre Photoshop un program de care m-am indragostit ;).Sper ca tutorialele mele sa fie de mare ajutor tuturor vizitatorilor acestui site.
http://bladedesign.xhost.ro

Cloud tag

tutorial, photoshop, html, css, javascript, flash, php, mysql, grafica 3D, tutorial, coduri, scripturi, generator de coduri, cursuri php