»  Pagina principala  »  Tutoriale »  Efectul gheata la un text

Efectul gheata la un text

Incepem cu un nou document, marimile nu prea conteaza, sa fiti siguri ca aveti un background negru si destul spatiu pe margini.Sa aveti alb ca culoare foreground si negru background.Selectati Text Tool si scrieti textul dorit, eu folosesc fontul SF Fedora.


Tineti apasat Ctrl si click pe layer-ul cu text(asta selecteaza textul).Selectati Filter>Noise>Add Noise.Photoshop o sa va intrebe daca vreti sa rasterizati layer-ul, apasati OK si aplicati aceste setari:Amount:150%, Distribution:Uniform si bifati Monochromatic.

Filter>Pixelate>Crystallize si folositi cell size 3.Dupa aceea selectati Filter>Stylize>Find Edges si apasati Ctrl+I ca sa inversati culorile.


Image>Rotate Canvas>90 CW, Filter>Blur>Gaussian Blur: radius de 1 px, Filter>Stylize>Wind: method:wind, direction:from the right. Mai puteti sa mai aplicati odata filtrul Wind(Ctrl+F) fiindca ar da cel mai bun effect dar nu recomand de 3 ori.Image>Rotate Canvas>90 CCW.


Creati un nou layer, selectati un albastru deschis(eu am folosit #1498FE) si umpleti acel layer.Cu acest nou layer selectat, apasati Ctrl si click pe layer-ul cu text(sa selectati textul) alegeti Overlay ca Blending Mode.

Selectati acum layer-ul cu text si mergeti la Layer>Layer Style>Satin si folositi aceste setari:







Link-ul autorului:
bladedesign.xhost.ro/tut_ice.html


Articole asemanatoare
» Fulgi de Zapada cu Photoshop

Comentarii




Voteaza acest articol!
 



Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image

Andrei Dobra

Totul a inceput cu notepad si dreamweaver de acolo a fost doar un mic pas spre Photoshop un program de care m-am indragostit ;).Sper ca tutorialele mele sa fie de mare ajutor tuturor vizitatorilor acestui site.
http://bladedesign.xhost.ro

Cloud tag

tutorial, photoshop, html, css, javascript, flash, php, mysql, grafica 3D, tutorial, coduri, scripturi, generator de coduri, cursuri php