»  Pagina principala  »  Tutoriale »  Rama semnatura

Rama semnatura

Vom invata sa facem un cadru f mijto pentru semnaturile de pe forumuri.Mai intai deschidem un nou fisier de 400X100 pxl ca marimi si background transparent.

Selectati rectangular marque tool.Faceti un dreptunghi in mijlocul documentului lasand putin spatiu pe margini.Acum trebuie sa selectam acele margini: apasati ctrl+shift+i si umpleti acea zona cu alb.Acum deselectati apasand ctrl+D.Ar trebui sa aveti un cadru alb in jurul documentului.Exemplu mai jos:

Trebuie sa adaugam cateva efecte cadrului.Click dreapta pe layer-ul respectiv si selectati Blending Options.Bifati urmatoarele lasat setarile pe default: Drop Shadow, Inner Shadow.Acum faceti urmatoarele schimbari: Bifati Bevel and Emboss si selectati Pillow Emboss, bifati Gradient Overlay si lasati gradientul simplu alb si negru dar puteti sa schimbati unghiul cum doriti.Mai puteti sa va jucati cu unghiurile de la drop si inner shadow.Click pe OK cand ati terminat.

Acum e vremea sa taiati cadrul: selectati Polygonal Lasso Tool(tineti apasat Lasso tool in toolbar).Totul depinde acum de voi puteti sa faceti cate forme doriti.Cateva ponturi ar fi sa tineti shift apasat ca sa obtineti linii drepte si odata ce ati facut selectia apasati direct ctrl+x ca sa decupati selectia respectiva.

Pentru mai multe efecte folositi Zoom tool si puteti sa mai taiati folosind Eliptical Marque Tool.

Uitati rezultatul final:





Link-ul autorului:
bladedesign.xhost.ro/tut_cadru.html

Comentarii




Voteaza acest articol!
 



Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image

Andrei Dobra

Totul a inceput cu notepad si dreamweaver de acolo a fost doar un mic pas spre Photoshop un program de care m-am indragostit ;).Sper ca tutorialele mele sa fie de mare ajutor tuturor vizitatorilor acestui site.
http://bladedesign.xhost.ro

Cloud tag

tutorial, photoshop, html, css, javascript, flash, php, mysql, grafica 3D, tutorial, coduri, scripturi, generator de coduri, cursuri php