»  Pagina principala  »  Tutoriale »  Abstract background

Abstract background

Vom crea un background abstract care poate fi folosit in f multe scopuri.

Cream un nou document de 400x400 px. Apasati D pe tastatura sa resetati culorile.

Filter>Render>clouds si FIlter>Render>Difference Clouds. Apasati Ctrl+F ptr a repeta efectul. Filter>Distort>Wave si apasati OK. Filter>Distort>Twirl la angle puneti 250 si apasati OK.Repetati pasii de mai sus si cand ajungeti la angle puneti 200.

Acum sunteti pe layer 2 cu twirl-ul nou. Duceti-va la Edit>Transform>Flip Horizontal. Setati Blending Mode la Lighten, acum creati un nou layer.

Mai avem un pic. Filter>Render>Clouds. Filter>Render>Difference Clouds. Filter>Blur>Radial Blur/ Amount:10 Method:Spin Quality:Good apasati OK. Setati Blending Mode la Color Dodge si gata!

Puteti sa adaugati culoare prin seletarea fiecarui layer si apasand Ctrl+U si bifati colorize.Asa ar trebui sa arate cu culoare.





Link-ul autorului:
bladedesign.xhost.ro/tut_abstract.html

Comentarii



   fReaKaZoiD

Esti varza
19-Mar-2010 - 17:55



Voteaza acest articol!
 



Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image

Andrei Dobra

Totul a inceput cu notepad si dreamweaver de acolo a fost doar un mic pas spre Photoshop un program de care m-am indragostit ;).Sper ca tutorialele mele sa fie de mare ajutor tuturor vizitatorilor acestui site.
http://bladedesign.xhost.ro

Cloud tag

tutorial, photoshop, html, css, javascript, flash, php, mysql, grafica 3D, tutorial, coduri, scripturi, generator de coduri, cursuri php