»  Pagina principala  »  Editoriale »  S-a deschis ScriptGenerator.net

S-a deschis ScriptGenerator.net

Dupa mult, mult timp de la aparitia idei acestui site am inceput in sfarsit demararea proiectului  'ScriptGenerator.net'.

Un site cu generatoare de coduri html, javascript si de moment doar cateva "generatoare" pentru manipularea imaginilor. Cireasa de pe tort o reprezinta Image Thumbnail With Watermark Generator unde poti sa redimensionezi sau sa personalizezi (sa pui watermark pe) imagini. In acest sens am pus la dispozitie prin bunavointa lui Andrei si amabilitatea celor de la Xara3D si un micut generator pentru realizarea semnaturilor (watermark).

Suntem inca la inceput cu acest proiect dar speram, cu putin ajutor, sa il ducem la bun sfarsit. In acest sens am dori sa il traducem in cat mai multe limbi pentru a ajunge la cat mai multi utilizatori. In fine multa munca, timp si imaginatie.

Prin acest site am incercat sa venim in intampinarea voastra cu cateva unelte pentru scurtarea timplui de programare si executare a unui site.

Va invit ne vizitati aici





Link-ul autorului:
www.scriptgenerator.net

Comentarii




Voteaza acest articol!
 



Trimite un comentariu!

Nume *
E-mail *
Comentariu *
  Vreau sa fiu anuntat de urmatoarele mesaje la acest articol

Security image

E. Nigma

Programator in HTML si CSS, cunoaste functiile de baza ale limbajului de programare PHP, Javascript si Ajax, MySQL si SQL. Experienta in manuirea Macromedia Dreamweaver.
www.etutoriale.tutorialehtml.com, www.tutorialehtml.com, www.scriptgenerator.net

Cloud tag

tutorial, photoshop, html, css, javascript, flash, php, mysql, grafica 3D, tutorial, coduri, scripturi, generator de coduri, cursuri php